15 februari 2019, Evert van de Ven:
"Het werk van Eckhart Tolle".
 
Evert van de Ven is life coach en schrijver. Vanaf 1998 begeleidt hij groepen, bedrijven, relaties en individuele mensen. Sinds 15 jaar werkt hij vanuit de teachings van Eckhart Tolle, waarbij hij spiritualiteit vertaalt naar de dagelijkse praktijk; naar geïnspireerd werken en liefdevol leven.

In zijn twee boeken 'Het Kompas' en 'Een kennismaking met Eckhart Tolle' schrijft hij over zijn eigen ontwikkelingsweg en zijn visie op de teachings van Eckhart Tolle. Ofschoon veel mensen de inspiratie in het werk van Eckhart Tolle ervaren, blijkt het toch voor velen erg lastig om deze in het dagelijks leven toe te passen.

Op deze praktische inspiratiedag neemt Evert van de Ven je op een dynamische, lichtvoetige en humoristische wijze mee om je handvaten te bieden voor een leven in het Hier en Nu. Het is volgens Eckhart Tolle ‘het pijnlichaam’ dat ons een constante, nare dialoog in ons hoofd bezorgt en ons belet in Hier en Nu aanwezig te zijn; het veroorzaakt daarmee veel psychisch lijden.

Op liefdevolle en respectvolle wijze biedt Evert je inzicht in het ontstaan en het functioneren van ‘het pijnlichaam’; tevens laat hij zien hoe je het pijnlichaam kunt leren herkennen, erkennen en ermee om kunt leren gaan. Het goede nieuws is namelijk dat we, zodra we ons bewust zijn van ‘het pijnlichaam’ en de negatieve energie ervan, ook andere keuzes kunnen maken in ons leven: ‘Wij denken dat we ons pijnlichaam zijn en dat is niet waar; wij hebben een pijnlichaam en zijn creatieve wezens met een groot vermogen om nieuwe wegen te leren bewandelen’.

0-0-0